Leverans

Vi strävar efter att erbjuda en trevlig köpupplevelse med flexibilitet som prioritet. Hos Norrortved, din pålitliga lokala vedleverantör i Stockholmsområdet, fokuserar vi på bra kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Kan vi leverera till dig?

Vår service är högt betygsatt (se våra recensioner), och vi levererar björkved av högsta kvalitet i säckar eller lådor med snabba leveranstider, vanligtvis inom några dagar. 

Under högsäsongen kan det däremot ta någon extra dag på grund av hög efterfrågan. Vi svarar snabbt på dina e-postmeddelanden och informerar om våra leveransrutter så snart de är fastställda.

Leveransområdet omfattar norra delarna av Stockholm, inklusive områden som Sollentuna, Edsviken, Täby, Danderyd, Järfälla, Solna, Upplands-Väsby, Vallentuna, Åkersberga, Sigtuna, Märsta, Vaxholm och många andra. Vi erbjuder också fri frakt för beställningar av 30-40 säckar till södra delar av Stockholm med vår speditör. För beställningar av 41 säckar eller fler kan en leveranskostnad på 350 kr tillkomma i södra delar.

Vi levererar också till andra platser som Årsta, Enskededalen, Johanneshov, Farsta, Älvsjö, Nacka, Tyresö, Huddinge, Kungens kurva, Tumba, Södertälje och fler. Om du är osäker på om vi levererar till din adress, kontakta oss på kundtjanst@norrortved.se med ditt postnummer eller kontrollera leveranstillgänglighet på ditt postnummer.

 
Bärhjälp vid leverans

Vi levererar säckarna till din uppfart/port, men om du vill att de placeras någon annanstans på din tomt kan vi erbjuda bärhjälp mot en avgift på 400 kr för påbörjad 15 minuters arbete.

Vi kommer överens om leveransdetaljer vid din beställning och återkommer så snart som möjligt med ett leveransdatum.

 

Avbokning

Du kan avboka din leverans senast 24 timmar efter att leveranstidpunkten har meddelats till dig.

Kund-recensioner

Nytt utsende. Samma Norrortved!

Vi är samma Norrortved som tidigare. Samma ägare, samma kvalitetsved och framförallt – samma service. 

Välkommen!